Poljoprivredno gazdinstvo
U tiganju pržiti slaninu dok ne postane hrskava. Ocediti je na papirnom ubrusu, iseći i ostaviti sa strane. U tiganju neka ostane mast od pržene slanine.
Komade mesa začinite sa crvenom paprikom i biberom, a potom uvaljajte u brašno i propržite na srednjoj vatri, u tiganju podmazanom sa mašću istopljene slanine. Izvadite mesko kad malo porumeni.
U tiganj stavite pečurke, dodajte luk, beli luk, zelenu papriku. Dinstajte oko 5 minuta ili dok ne omekša, povremeno mešajući.
Sada dodajte pileći bujon, worcestershire sos i senf, povrću u tiganju. Malo promešajte pa dodajte proprženo meso kunića. Ceo sadržaj treba da prokuva, i da se krčka oko 50 minuta ili dok meso kunića ne omekša.
Izvadite meso u posudu za posluživanje, prelijte sa sosom koji je preostao u tiganju. Zatim pospite sa seckanom slaninom i poslužite.
Prijatno!!!
Recent Comments